Inloggning

Handbags är GAB:s damrepresentationslag. Den ståtliga titeln till trots spelar vi fotboll främst för att det är skoj, för att vi trivs i varandras sällskap och för att vi samtidigt håller oss i kondis. Laget har ca 25 aktiva spelare och en egen tränare.

Laget har träningar två gånger i veckan. Därtill deltar vi i några turneringar varje år samt har vänskapsmatcher mot andra motsvarande damlag. Vi fungerar smidigt på de båda inhemska.

Välkommen med om du vill spela fotis och ha roligt!

Vi använder Nimenhuuto-portalen http://handbags.nimenhuuto.com/ för anmälningar till träningar och andra evenemang samt aktuell information till lagmedlemmarna

 

Handbags historia

Handbags startade i januari 2006 med inneträningar i Kasavuoren koulukeskus i Grani. Då sysslade vi med konditionshöjande aktiviteter som yoga, volleyboll och kuntopiiri samt skidning, stavgång och simning. I maj tränade vi fotbollens grunder på Smedsplan innan vi började med de riktiga fotbollsträningarna på gräs på Fallåker den 1.6.2006.

Från och med sommaren 2006 har Handbags haft en riktig tränare, Ari "Boku" Terho. Boku drillar oss i fotbollsteknik, ser till att vi tänjer ordentligt och hjälper oss att lägga upp speltaktiken inför turneringarna.