Inloggning

Klubbens ”oldboys” (kan även inbegripa yngre medlemmar som är med bara för att ha skoj tillsammans) Goldbags största utmaning inför varje nytt verksamhetsår är att återknyta kontakten till ”gamla” spelare och även rekrytera nya spelare så att antalet aktiva spelare igen skulle vara minst femton. För Goldbags är den viktigaste målsättningen att i statistiken hållas snäppet före i de inbördes matcherna mellan PePo och GAB.

Se statistik här

Spelsäsongen inleds i början av året genom att laget deltar i den av Fredagspojkarna arrangerade legendariska årsturneringen i Åbo. Minst två vänskapsmatcher mot Fredagspojkarna ordnas sålunda att hemmamatchen spelas på Fallåker så fort planen är i spelskick vilket betyder i slutet av maj eller alternativt under det andra veckoslutet i juni på neutral mark i samband med Lindan Cup på Amosparkens fina gräsplaner på Kimitoön i Åboland. Den andra (eller tredje) matchen spelas i samband med Fredagspojkarnas säsongavslutning sista lördagen i september på PePo:s hemmaplan Samppalinna (om inte annat nämns i kallelsen) i Åbo.

Läs också utförliga rapporter om våra gemensamma duster på Fredagspojkarna (PePo):s hemsida: http://www.perjantaipojat.fi/